Over Beijnon Belastingadvies

Ik stel me graag aan u voor
Portretfoto Jeffrey Beijnon
 

mr. Jeffrey R. Beijnon

Van 11 juli 1994 tot 1 november 2015 was ik in loondienst werkzaam als fiscaal-juridisch adviseur op diverse accountantskantoren, waaronder Mazars Paardekooper Hoffman.

Na mijn WO-opleiding Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg en de Nederlandse Federatie Belastingacademie heb ik opleidingen genoten op het gebied van pensioenen (opleiding tot pensioenconsulent Akkermans & Partners), estate planning (opleiding tot Register Estate Planner) en financial planning (Leergang Federatie Financieel Planner Dukers & Baelemans). Momenteel ben ik bezig met een post-master Internationaal en Europees belastingrecht aan de Erasmus Universiteit.

Gedurende een periode van vijf jaar ben ik daarnaast werkzaam geweest als docent recht en docent belasting- en pensioenrecht bij Avans Hogeschool en Hogeschool Rotterdam.

KWALITEIT EN TRANSPARANTIE VOOR ALLES!

Sinds 1 november 2015 ben ik werkzaam als zelfstandig gevestigd fiscaal-juridisch adviseur h.o.d.n. Beijnon Belastingadvies. Daarnaast verzorg ik als CRKBO geregistreerd docent educatiewerkzaamheden op het gebied van fiscaliteit, recht en pensioenen. Als redacteur schrijf ik met enige regelmaat fiscale artikelen en webcontent.

Deze combinatie van adviseurschap, docentschap en redacteurschap/auteurschap geeft aan dat ik over de capaciteiten beschik om duidelijk en helder uw fiscale positie te analyseren, aan u in toegankelijke taal uit te leggen wat uw actuele fiscale positie is en wat de mogelijke scenario’s zijn om uw fiscale positie te optimaliseren en optimaal te houden. U kunt van mij transparantie in advisering, communicatie en kosten verwachten en zult nooit voor onprettige verrassingen komen te staan.

Mijn certificaten cq. diploma's en bevoegdheden
Register Belastingadviseur
Register Estate Planner
Meester in de rechten
fiscaal-juridische afstudeerrichting
CRKBO geregistreerd docent
HBO onderwijsbevoegdheid